Homepage

Prana Healing Cursus of Behandeling

 

Chartres Vision Quest and leadership program Prana Healing Cursus of Behandeling

Marijke Wijffels
Nieuwelaan 130
2611 SB Delft
The Netherlands

+31 (0)15-2130525
+31 (0)6-21885785
info@wervel-wind.nl
     Terug naar de startpagina

Prana in je Leven!

Voor individu sessies bel ons. 
 

    --1 sessie:  35, (excl. BTW) 
    --10 sessies:250,(excl. BTW)

Wat is prana?
 

Prana is de energetische uitstraling van de bossen. Prana is de hitte van de zon. Het stromen van de rivier is prana.

Wanneer je deze momenten ervaart, rustig en sereen, dan kun je makkelijk de prana uit de natuur in je opnemen. Als je dit doet, uit je op een natuurlijke manier de behoefte om de kracht die verloren gaat in het leven van alledag te reïntegreren. De prana healer kanaliseert de prana energie waardoor het organisme harmonieus kan functioneren en gezondheid en eigenwaarde terugkeren.

Een gezond wezen voelt zich goed en kan ieder moment van het leven met bijvoorbeeld familie, werk en relaties onder ogen zien.
 

Wat is prana healing?

Het is een erg oude vorm van medicatie. Er is geen lichamelijk contact tussen healer en patiënt voor nodig. De prana stroomt door de handen van de healer. Je zit op een stoel, je ontspant en ontvangt prana door de handen van de healer. De handen van de healer worden boven het achterhoofd gehouden.
 

Moet je erin geloven?

Nee, prana werkt altijd, het is geen suggestie. De prana energie overgebracht door de healer stroomt in het lichaam van de patiënt en brengt het weer in balans. Als er een probleem ontstaat. breekt er op een gegeven moment een ziekte uit. Met prana-therapie wordt de balans hersteld: de prana energie wordt opgenomen door het lichaam en vult het gebrek aan energie aan en voert een teveel af. Elk gezond persoon kan, in theorie, bioradiantie geven aan een ziek persoon. In de praktijk echter zijn er heel weinig mensen die het echt doen, dit zijn healers, mensen met een gave, die als ze energie geven het op hetzelfde moment kunnen innemen, hierdoor worden ze een kanaal voor subtiele energieën. Waar komen deze energieën vandaan? Net als elektriciteit en magnetisme zijn deze energieën aanwezig in de natuur, ook al kunnen ze niet geïdentificeerd worden door een van de chemische elementen waaruit het bestaat. Volgens een Indiase theorie komt de prana direct uit de kosmos, waar er een soort container is die de bron van het leven bevat. De healer zet een mechanisme in het hoofd van de patiënt in werking waardoor hij energie doorgeeft. Naast het doorgeven van deze prana energie, zet de healer positieve gedachtegolven in werking.
 

Het werkt!!

Prana healing alleen of gecombineerd met andere therapieën biedt goede mogelijkheden voor genezing. Met prana zijn mensen die als ongeneesbaar beschouwd werden genezen.


 

OF

Als je een prana healer wilt worden, druk:  PRANATHERAPY SCHOOL.